Interio - interiør og belysningsrådgivning for bolig og offentlig miljø

Interio as, post@interioas.no

+4799020298, +4767136080

Interiør

Bolig

Vårt mål er at kunden skal bli fornøyd med interiøret sitt, både praktisk og estetisk. I samarbeid med kunden går vi igjennom familiens behov og ønsker gjerne at kunden samler sammen noen bilder, stemninger, kanskje tekstiler eller andre materialer, som viser hva man trives med og hva man ønsker skal være uttrykket i det ferdige interiøret. Vi ønsker også å vite hvordan man lever, hvilke interesser man har osv. for å utnytte boligen best mulig for den enkelte familie.

Gammelt og nytt

Kombinasjoner av gammelt og nytt gir et mer personlig interiør. Noen foretrekker en blanding med noe av hvert, mens andre vil ha overveiende den ene stilen med små innslag av den motsatte eller en rendyrket stil Vi kan bistå med råd om sammensetning.

Praktiske og kreative løsninger

Plassutnyttelse er ofte en aktuell problemstilling og det er en utfordring å finne best mulige løsninger. Kombinasjonsløsninger kan være tingen, å bruke rommets høyde kan gi gode løsninger og dekorative kurver og kasser kan gi tiltrengt oppbevaring. Plassbygde eller spesialtilpassede hyller og skap kan utnytte "umulige" områder. Her kan du se noen eksempler på rom vi har pusset opp. Klikk på bildet for å se hvordan rommene var før:

Trykk for å se hvordan kjøkkenet var før oppussingen Trykk for å se hvordan kjøkkenet var før oppussingen Trykk for å se hvordan kjøkkenet var før oppussingen Trykk for å se hvordan trappen var før oppussingen

Farger

Mange ting kan være utgangspunkt for fargevalg, men en gylden regel er at det skal være en sammenheng i fargevalget fra rom til rom. Vi har lang erfaring i fargevalg og bruker NCS (Natural Colour System) som utgangspunkt. Vår erfaring fra gamle maleteknikker og dekorasjonsmaling gjør også at vi har god kompetanse på området.

Planløsning

For å illustrere løsningene bruker vi både håndtegnede skisser, "collager" og tegninger i Archicad. Løsningene kan vises både på plantegninger og i 3-D bilder som gjør det lettere å forestille seg resultatet. Det er lurt å ta med en interiørkyndig og belysningskyndig tidlig i planleggingen, både ved nybygg og ombygginger. Det er mange beslutninger som skal tas underveis og det kan være godt å rådføre seg med en fagperson, slik at man kommer nærmest mulig en løsning man er fornøyd med.

Bad, lite ,men stort nok, stort speil og riktig plassering av innredning gir god romfølelse. Detaljer gjør mye for helhetsinntrykket Gammelt og nytt utfyller hverandre God gammel sovesofa, komplettert med lyse lette skap og bord På en ettroms hybel gjelder det å utnytte plassen, hylle ble skrivebord og oppbevaringshyller ble plassert over Innredning av sjøhus md noe av eierens arvemøbler og sofa som tar opp fargen fra sjø og hav og bord med båtform Jenterom fikk vegg i isblått og liftgardin i forsiktige farger mot leker i rosa og kraftige farger  Innredningsforslag illustrert med håndtegning Innredningsforslag illustrert med datategning Tradisjonsrike ting skaper stemning Enkel spiseplass på hybelen med sammenleggbare stoler En plakat med vedstabel kan gi stemning til et rom der man ikke har en i virkeligheten En hyggelig sengekrok er skjult i skapet som vises på neste bilde Hybelen har en seng skjult i skapet til venstre på bildet og har også god plass til sofakrok. Lamellgardiner stenger for innsyn og gjør det mørkt nok til å sove. Gammel stol med utslitt trekk fikk ny farge og nytt trekk og følge av nytt bord i aluminium i gammel stil. Spotbelysning gir lys og skygger og reflekser som gir et spennende miljøbilde. Et lite tablå i entreen gir plass til hundekurven under. Flatskjerm kan plasseres mange seder, pass på at skapet tåler vekten.